Гришо: Във всеки турнир мисля за титлата, иначе защо да участвам?


Гришо: Във всеки турнир мисля за титлата, иначе защо да участвам?
Снимка: Getty Images/Guliver

4708 0

Първата българска ракета Григор Димитров се готви да защити титлата си от Стокхолм. Той вече е на шведска земя, където започва участието си на турнирите в зала. Точно преди година Гришо вдигна първия си трофей от надпревара от ATP в шведската столица.

"Чувствам се добре, вълнувам се, че отново съм тук, каза българският ас. - Миналогодишния финал ще помня до края на живота си. Този трофей е много ценен за мен, защото известно време живях в тази страна. Уверен съм в играта си и се надявам на успех. До края на годината остават няколко състезания и се надявам да приключа успешно. Всичките ми съперници играят добър тенис и е много трудно да кажеш, че си имал късмет със схемата. Вече сме към края на годината и повечето тенисисти са уморени. Но след като съм се записал за участие, значи мисля за титлата. Иначе защо изобщо да идвам?! Не очаквам да ми е лесно тук, защото всеки се опитва да те победи. Особено когато защитаваш титлата си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички