Григор: Загубата от Джокович на "Уимбълдън" ме научи да се обичам повече


Григор: Загубата от Джокович на "Уимбълдън" ме научи да се обичам повече

687 0

"Турнирът в Акапулко е любимият на Григор". Това призна мениджърът на българина. И може би заради това, откакто е в Мексико, тенисистът не спира да дава интервюта пред местните медии.

"Чувствам се щастлив, въпреки трудната изминала година", призна Димитров с усмивка пред "El Economista".

"За година назад всичко се е променило, но аз съм щастлив с новия си екип. Работим усилено, екипът ми е страхотен, много обединен. Очакваме да подобря моя тенис. Смених екипа си, за да стана още по-добър играч', споделя Григор.

Изданието го връща към турнира "Уимбълдън" през 2014 г., когато българинът победи Анди Мъри, но на полуфинала отпадна от Новак Джокович.

"Да, това е един от най-трудните моменти в кариерата ми. Но също така ми бе нужно да се почувствам по този начин, защото това ме научи да обичам себе си повече и да работя по-упорито", казва световният номер 26.

"Очевидно е, че се чувствам силен физически, в добра форма съм и мога да се състезавам на по-високо ниво. Мисля, че най-силната ми страна е дясната ми ръка, форхендът е най-силният ми удар", уверен е Григор.

Българският тенисист е изпълнен с вярва в бъдещето и до няколко години се вижда начело в световната ранглиста.

"Надявам се, че след няколко години ще бъда този, който ще доминира в класацията.Времето ще покаже дали това ще стане, за 3 години много неща могат да се променят. Всички се стремим да бъдем номер едно, но не обичам да говоря за това, времето ще покаже кой ще го постигне и кой наистина го заслужава", завършва Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички