Гришо: Топ 20? Тази година имам шанс да се върна в Топ 10


Гришо: Топ 20? Тази година имам шанс да се върна в Топ 10

839 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е в приповдигнато настроение в Мексико, където ще се пусне в турнира в Акапулко. Спортистът ни вярва, че може да постигне добри успехи през новия сезон и да си върне място в челната десетка в мъжкия тенис.

"Дали мога да се върна в Топ 20? Ако играя добре, да, но ако се представя много добре, съм сигурен, че това ще се случи. Сега не искам да изпреварвам фактите, просто искам да се забавлявам, без излишен натиск. Мисля, че тази година, ако покажа страхотни игри, имам шанс да се върна дори в Топ 10", сподели звездата пред "Notimex".

Григор спечели титлата в този турнир през 2014 година. В момента той е на 26-о място в ранглистата.

"Всяка година е различна, всеки ден е различен. Сега искам да се насладя на играта си, за да видя докъде мога да стигна. Винаги се опитвам да направя всичко по силите си и си поставям най-високите цели", сподели Димитров.

Тенисистът призна, че в момента акцент в тренировките си поставя върху психологичния аспект, защото в него се крие силата на тениса. Той не пожела да даде своята прогноза за това как ще се развие турнирът в Акапулко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички