Григор за дебюта си в Лондон: Един от най-великите моменти в кариерата ми!


Григор за дебюта си в Лондон: Един от най-великите моменти в кариерата ми!
Снимка: Getty Images/Gulliver

1618 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров посочи класирането си на тазгодишните финали на АТР в Лондон като "един от най-великите мигове" в кариерата си.

Дебютното участие на звездата ни на финалния Мастърс стана факт, след ранното отпадане на Сам Куери на турнира във Виена.

Вчера Асоциацията на професионалните тенисисти официално потвърди, че Григор и Марин Чилич ще играят в английската столица.

Здравейте, хора. Много съм щастлив, че се класирах за Nitto ATP Finals. Винаги е било моя цел и когато вчера разбрах, че се е случило, това беше един от най-великите моменти в моята кариера досега. Благодаря на всички за подкрепата, гледам с очакване към момента, в който ще играя пред вас. Ще се видим в Лондон!“, обърна се към феновете си Григор Димитров.

Българинът заслужи участието си сред осемте най-добри с титлите на Мастърса в Синсинати и триумфите на турнирите в Бризбейн и София.

Останалите сигурни участници в заключителния турнир на АТР са световният номер 1 Рафаел Надал, големият Роджър Федерер, Александър Зверев от Германия и австриецът Доминик Тийм.

Белгиецът Давид Гофен и испанецът Пабло Карено Буста са фаворити за последните две места за турнира, кйто ще се проведе между 12 и 19 ноември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички