Григор разкри как е преодолял най-трудните моменти през 2019-а (ВИДЕО)


Григор разкри как е преодолял най-трудните моменти през 2019-а (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2833 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров призна, че екипът му е изиграл ключова роля в преодоляването на някои от най-трудните моменти през годината. Българинът застана пред камерата на ATP за равносметка през 2019 г., а и за да покаже как се подготвя за новата година един от най-добрите играчи в тура.

"Екипът е тук, всички са до мен. Безусловната им подкрепа през цялата година беше най-важното нещо за мен. Помогнаха ми да премина през някои много трудни периоди. Ще направим равносметка, ще видим какво е можело да направим по-добре, как искаме да започнем 2020 г., ще поставим нови цели…", заяви Димитров.

Григор започна годината с плахи стъпки и някои неуспехи, които бяха продължение на по-слабите му изяви през 2018-а. С напредването на сезона обаче българинът започна да подобрява играта си, а на последния турнир от Големия шлем - US Open, успя да достигне до полуфиналите, след като преди това отстрани швейцарския маестро Роджър Федерер.

Междувременно стана ясно, че за последното десетилетие Григор Димитров е сред тенисистите с най-дълъг престой в топ 10 (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички