Григор от Маями: Мотивацията все още е на ниво


Григор от Маями: Мотивацията все още е на ниво
Снимка: Gulliver/GettyImages

1501 0

Първата ракета на България Григор Димитров определено е далеч от оптималната си форма и все още търси най-добрата си игра. Тази седмица българинът стартира на Мастърса в Маями, като в първия си мач ще се изправи срещу германеца Максимилиан Мартерер

Конкуренцията в Маями също ще е голяма за Григор, в третия кръг пък Гришо може да се изправи срещу Ришар Гаске, Жереми Шарди или квалификант. В четвъртия кръг е възможна среща с Милош Раонич или Диего Шварцман, а в 1/4-финалите може да гледаме сблъсък с Дел Потро, който е в невероятна форма и победи Федерер на финала в Индиън Уелс. Ако стигне до последните 4 в надпреварата, Димитров може да срещне Марин Чилич, а на финал евентуално ще го очаква световният №1 Роджър Федерер.

На въпрос дали чувства някакво напрежение, че може да се изправи срещу Федерер на финала, Григор отговори: "Винаги мисля, че има позитиви и негативи е дадени неща, но изисквам много от себе си всеки път. Чувствам, че винаги мога да свърша нещата още по-добре и понякога това е малко разочароващо. Опитвам се да контролирам всичко, което мога и зависи от мен".

"Ако съм способен да направя правилните неща и да спечеля правилните мачове с много битка, значи нещата вървят добре. Смятам, че мотивация все още е на ниво, справям се добре и се надявам да създам добри неща в Маями", допълни още Григор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички