Григор: Още е рано да се говори за първа група на Купа "Дейвис"


Григор: Още е рано да се говори за първа група на Купа "Дейвис"

1123 0

Григор Димитров бе много щастлив от класирането на страната ни за плейофа за влизане в първа група на Купа "Дейвис". Той обаче заяви, че още е много рано да се говори за класиране сред най-добрите.

"Ние си заслужихме да сме тук. Още е малко рано да се говори за първа група. Нека просто видим как ще се развият следващите мачове и да се надяваме всички да са в добра форма, когато дойде моментът", сподели Димитров пред БНТ.

"Винаги, когато играя Купа "Дейвис" чувството е по-специално, защото всички се обединяваме, има силен отборен дух в съблекалнята и това много ни помага."

"Феновете винаги ме подкрепят. През всичките месеци и години, в които съм в професионалния тур, винаги виждам български знамена по трибуните, което ме окуражава и ме кара да се чувствам малко или много още по-защитен от всичко останало. Срещу Люксембург отново играхме за България.", добави още българинът.

В плейоф за влизане в първа група на Купа "Дейвис" България ще спори с Унгария. Двубоите са от 18 до 20 септември у нас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички