Григор: Много ме натъжи това, че не участвах на турнира вкъщи


Григор: Много ме натъжи това, че не участвах на турнира вкъщи
Снимка: БГНЕС

2232 0

Григор Димитров заяви, че все още е тъжен заради това, че не успя да вземе участие на турнира в София. Българинът допълни, че определя целите седмица за седмица и винаги е готов да намери решение на проблемите. 

"Мисля, че се представих добре в Австралия, можеше и по-добре, разбира се. За нещастие, не можах да участвам в домашния си турнир, което ме натъжи. Няма да лъжа, исках да се прибера вкъщи и да играя пред родна публика. Дори само да съм си вкъщи е страхотно чувство за мен, но няма да се концентрирам върху пропуснатото.

Следващата ми цел беше да дойда тук и да изиграя възможно най-много мачове, така че изпълних тази мисия пред себе си. След тази седмица ще седнем пак с отбора ми, ще видим какви са целите ни, ще помислим. Най-обичам да намирам решения за проблемите ежедневно", заяви Гришо

"Като цяло целите ми са да се представям по-добре в турнирите от Големия шлем, да изиграя хубави мачове сега в Америка. Така че има още няколко малки цели, които да ми помогнат да преследвам голямата цел", допълни световния номер 4. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички