Григор излиза срещу Вердаско в малките часове на неделя


Григор излиза срещу Вердаско в малките часове на неделя
Снимка: Guliver/GettyImages

2174 0

В събота срещу неделя вечер Григор Димитров ще започне участието си на първия за годината турнир от сериите Мастърс в Индиън Уелс, стана ясно след публикуването на програмата за неделя.

Световният номер 4 ще се изправи срещу ветерана Фернандо Вердаско в мач от втория кръг, който е насрочен за четвърти на централния корт. Двубоите на корта започва в 21 часа българско време, така двубоя на Гришо може да се очаква около 1-2 след полунощ, ако няма забавяне в предишните срещи.

Преди българина, на същия корт последователно ще играят сестрите Уилямс. Първо осмата поставена в женската схема Винъс ще срещне Сорана Кърстя, след което завърналата се след дълго отсъствие Серина излиза срещу холандката Кики Бертенс. Преди сестрите Уилямс пък програмата ще открие Доминик Тийм – Стефанос Циципас.

Димитров и Вердаско са играли три мача помежду си, но последните е отпреди три години. Първата ракета на България води с 2-1 в общата статистика, като е спечелил единствения им двубой на твърди кортове - в Пекин през 2014-та година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички