Григор Димитров: Започвам да намирам формата си


Григор Димитров: Започвам да намирам формата си
Снимка: Getty Images/Guliver

1207 0

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров беше доволен от победата над Стив Джонсън във втория кръг на "Уимбълдън". Българинът смята, че вече подобрява представянето си и започва да влиза във все по-добра форма.

"Започвам да намирам формата си. Очевидно е добре да преминавам така мачовете си - с чисти победи. От двубой на двубой чувствам, че играта ми се подобрява, но знам, че има още няколко неща, които да оправя. Усещам, че съм научил доста от миналата година. Нещата се развиват добре. Играх в много турнири и постигнах добри резултати, което беше страхотно. През този сезон имах както добри, така и лоши резултати. Но „Уимбълдън” е много специален турнир и за мен е едно от най-важните събития в календара. Ще е великолепно отново да се представя силно", сподели българинът.

Григор Димитров коментира и следващия си съперник в Лондон - Ришар Гаске. "Мисля, че за последно играх с него отдавна. Някъде около две години минаха от последния ни мач. Вече съм различен човек и различен играч. Смятам, че излизам като фаворит срещу него", уверен е Димитров.

Двубоят между Григор Димитров и Ришар Гаске е утре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички