Григор Димитров замени изненадващо Даниил Медведев в шоу турнир във Франкфурт


Григор Димитров замени изненадващо Даниил Медведев в шоу турнир във Франкфурт
Снимка: Getty Images

2291 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще вземе участие в шоуто "Ultimate Tennis Showdown", което предстои да се проведе в периода 15-17 септември във Франкфурт.

Родният представител ще замени Даниил Медведев, който преди броени дни загуби финала на US Open от Новак Джокович. Руснакът е бе категоричен, че физическото натоварване му е дошло в повече и затова Гришо ще заеме неговото място в шоуто.

Григор си е избрал доста интересен прякор, а именно - "G-Unit" за участието в шоуто, като това е името на рап група, водена от емблематичния за стила 50 Cent. Припомняме, че Гришо участва като титуляр във втория сезон на "UTS" през 2020 година.

Програмата показва, че през първите два дни ще има 6 мача и всички 8 тенисисти ще бъдат на корта, а за неделя (17 септември) са запазени двата полуфинала и финалът на турнира. Всички мачове се играят под съпровода на музика от най-актуалните диджей.

Участие в турнира ще вземат още Гаел "La Monf" Монфис, Диего "El Peque" Шварцман, Каспър "The Iceman" Рууд, Андрей "Rublo" Рубльов, Ян Ленард "The Thunder" Щруф, Кристофър "The Rocket" Юбанкс и Беноа "The Rebel" Пер, като всички се явяват с прякорите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Димитров е сред фаворитите за турнира в Чунду.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички