"Никога не е късно да започнеш" - Григор Димитров подкрепи инициатива на спортното министерство (ВИДЕО)


"Никога не е късно да започнеш" - Григор Димитров подкрепи инициатива на спортното министерство (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1230 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров подкрепи кампания на Министерството на спорта и младежта "Спортът за всички". Това е една от инициативите на спортното министерство за повишаване на физическата активност на българите.

Григор в подкрепа за развитието на спорта

Григор отправи кратко видеосъобщение към всички, които имат желание да спортуват, като заяви, че винаги има смисъл от това. "Никога не е късно да започнеш да спортуваш. Важно е за всеки. Вярвам в това. Защото спортът е здраве, мотивация и път към успеха", каза Григор Димитров.

В момента той се готви за надпреварата АТП 250 в Чънду. Турнирът ще се проведе от 20-и до 26-и септември. Той не се състоя през последните 3 години заради стриктните мерки в Китай покрай пандемията от КОВИД-19. Там българинът ще бъде поставен под номер 3. 

Иначе водач в схемата ще е Александър Зверев. Именно германецът отстрани Григор Димитров в третия кръг на US Open, след като българинът получи здравословен проблем. Втори поставен е италианецът Лоренцо Музети. В началото на седмицата Гришо отстъпи с една позиция в световната ранглиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички