Григор Димитров - Шо Шимабукуро по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Уимбълдън?


Григор Димитров - Шо Шимабукуро по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Уимбълдън?
Снимка: Getty Images

7762 0

След разочарованието във вторник и отложения мач на Григор Димитров на Уимбълдън, то днес българинът вече трябва да стартира на турнира. Двубоят му срещу квалификанта от Япония Шо Шимабукуро бе пренасрочен за днешния ден. Срещата между двамата ще открие програмата на Корт №18.

Началото на двубоя е насрочено за 13 часа, като този път не би трябвало да има закъснение. Освен ако отново дъждът, не промени цялата програма на най-стария тенис турнир. Срещата Григор Димитров - Шо Шимабукоро може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Представянето на Григор

Първата ни ракета ще срещне на старта на Уимбълдън съперник, който е с над 100 места след него в ранглистата. Григор е номер 24, а Шо Шимабукуро - номер 162.

През този сезон Димитров изигра само един турнир на трева, но показа добра форма и загатна, че е добре подготвен за Уимбълдън. Той започна от квалификациите в Куинс Клъб и стигна до четвъртфинал, където загуби от бъдещия шампион Карлос Алкарас.

Григор трябваше да играе и в надпреварата в Ийстборн, но впоследствие се отказа. Шимабукуро също показа добра форма на трева, като дотигна до четвъртфинал на Чалънджър турнирите в Илкли и Нотингам.

ТВ излъчване

Срещите от Уимбълдън се излъчват пряко по Eurosport, а ако Григор не попадне в телевизионно излъчване, то  на дигиталната платформа ще се излъчват всички мачове от турнира. В първите осем дни на Уимбълдън Евроспорт 2 ще излъчва мачове, специално насочени към България, Чехия, Унгария и Румъния. Българинът успя да запази класирането си под номер 24 в ранглистата преди любимия си турнир, като се надява да се изкачи и още.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички