Григор Димитров - Себастиан Корда по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Марсилия?


Григор Димитров - Себастиан Корда по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Марсилия?
Снимка: Getty Images

6255 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си от втория кръг на турнира от сериите ATP в Марсилия. Там той ще срещне американския представител Себастиан Корда днес (8 февруари).

Григор Димитров и Себастиан Корда ще мерят сили на 8 февруари

Григор Димитров и Себастиан Корда са се срещали един срещу друг само веднъж. Това се случи на пети август 2022 година във Вашингтон. Американецът надделя над хасковлията след обрат с 2:1 сета - 4-6, 6-1, 6-2 на своя собствена земя и пред родната публика.

Родният представител започва турнира директно от втория кръг, докато Себастиан Корда трябваше да заслужи мястото си в този етап от надпреварата. В първия кръг американецът трябваше да се справи с французина Юго Грение в труден сблъсък с 6:3, 2:6 7:6(3), за да си осигури среща с Гришо в Марсилия.

Припомняме, че Гришо започна сезона по отличен начин, печелейки първия си трофей от близо 7 години насам, когато триумфира в Бризбън на ATP 250. След това обаче той не успя да направи рейд на Australian Open и бе изненадан от португалеца Нуно Боржеш в третия кръг.

Къде да гледаме Григор Димитров - Себастиан Корда по ТВ?

Двубоят е трети от програмата на Централния корт и ще започне веднага след сблъсъка между Феликс Оже-Алиасим - Жижей Жанг, който пък ще стартира около 14:30 (българско време). Мачът на Гришо ще бъде предаван по Max Sport 1. Разбира се, Вие ще може да проследите Димитров - Корда НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички