Попитаха новата на Григор Димитров кой е най-красивият мъж? (СНИМКА)


Попитаха новата на Григор Димитров кой е най-красивият мъж? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

77057 0

Новата приятелка на Григор Димитров - Мадалина Генеа, определено се гордее със своята нова любовна тръпка. Това показва активността на атрактивната румънка в социалните мрежи, и по-специално Instagram.

Тя отдели време на феновете си, за да отговори на техни въпроси, и не малко бяха свързани с тенисист №1 в историята на родния спорт. 

СНИМКИ: УБИЙСТВЕН СЕКСАПИЛ ОТ МАДАЛИНА

Кой е най-красивият мъж на планетата според Мадалина? 

Един от въпросите, отправени към красавицата, беше следният: "Кое е най-красивото момче на света, според теб". И половинката на Гришо отговори доста категорично. 

В "история" в "Инстаграм" тя публикува снимка като отговор на въпроса, на която е именно с Гришо, като "тагна" българската суперзвезда в публикацията. Това обаче не беше всичко (статията продължава надолу). 

СНИМКИ: УБИЙСТВЕН СЕКСАПИЛ ОТ МАДАЛИНА

Григор Димитров -

Григор Димитров - най-дисциплинираният човек! 

Гришо бе замесен и в още един от въпросите, отправени към Мадалина. Някой от феновете попита следното: "Как да имаш дисциплина". 

СНИМКИ: УБИЙСТВЕН СЕКСАПИЛ ОТ МАДАЛИНА

Мадалина отново бе кратка, но пределно ясна в отговра си: "Попитай него! Той е най-дисциплинираният човек на планетата", написа тя, отново добавяйки снимка на Гришо, но този път от тренировка на родния представител в елита на мъжкия тенис

Двамата разкриха, че са заедно през тази година, като явно връзката се отразява добре на българския тенисист, който два пъти достигна до осминафиналите в турнири от Големия шлем -  колко пари си заработи с похода на "Уимбълдън" може да разберете, като последвате линка. 

СНИМКИ: УБИЙСТВЕН СЕКСАПИЛ ОТ МАДАЛИНА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички