Григор Димитров прегръща кофа за боклук, а Джокович къса тениската си: Най-странното и щуро ВИДЕО


Григор Димитров прегръща кофа за боклук, а Джокович къса тениската си: Най-странното и щуро ВИДЕО
Снимка: Getty Images

24858 0

От ATP излязоха с доста любопитно видео, в което участват някои от най-големите звезди в Тура. Сред тях е и първата ракета на България Григор Димитров, на когото е поверена странна роля в куриозните кадри, които бяха разпространени.

Цялата идея на видеото е да се пошегува с хората, че всичко е нагласено. И под всичко се има предвид абсолютно всички турнири и мачове от ATP. "Хората са глупави, те ще се хванат на всичко" - озаглавени са кадрите. "Звездите на ATP разкриват най-голямата тайна в тениса" - пише още.

Григор Димитров и Новак Джокович в абсурдно видео

Григор Димитров в действие

Всичко започва с кадри, на които Джокович разкъсва своята фланелка. "Да, мисля, че това е нещото, което хората не осъзнават. Всичко е по сценарий - играчите, мачовете, всичко е измислено. Като кеча (WWE) е, като риалити шоу, нищо не е истинско" - споделя Анди Мъри след това.

Още: Емоционално: Григор Димитров стопли сърцата на тенис света - красив жест към човек с увреждане (ВИДЕО)

"Обикновено получаваме сценария в началото на годината, а след това се опитваме да направим всичко да изглежда реалистично. Нека си признаем - хората са глупави, те ще се хванат на всичко" - допълва той, като е посочен като актьорът Фрейзър Макнайт, "играещ Анди Мъри".

"Част съм от това шоу в продължение на 16 или 17 години. Или ATP сезони, както ги наричаме" - започва Джокович, поставяйки кавички върху частта с ATP сезони. Между думите на тенисистите са вкарани и разкази от продуценти и сценаристи, които разказват как всичко е нагласено.

В шегата участва и Григор Димитров. Той е заснет с кофа за боклук и имитира как поздравява феновете, след като е спечелил трофей. Можете да видите забавното видео чрез прикачените кадри по-долу в материала. Кадрите излязоха малко преди Гришо да започне в Марсилия, където потегли с успех над Себастиан Корда. След победата Григор Димитров дори проговори за България.

"Котешка" защита и гладиаторска атака: Григор Димитров взриви публиката в критичен момент (ВИДЕО)

*АКО ПРИКАЧЕНОТО ВИДЕО НЕ СЕ ОТВАРЯ ПОРАДИ ПРОБЛЕМ В TWITTER (X) - натиснете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички