Агентът на Тийм: За всичко е виновен Джокович, останалите просто бяха там


Агентът на Тийм: За всичко е виновен Джокович, останалите просто бяха там
Снимка: Getty Images/Guliver

1267 0

Агентът на Доминик Тийм - Хервиг Страка, нападна Новак Джокович, определйки го като главен виновник за огнището на коронавирус, разпалено по време на неговия турнир Адриа Тур. Страка обяви, че останалите, в това число и Григор Димитров, не са виновни за нищо, те просто са отишли в Белград.

"Като президент на тенисистите Джокович не изпълни ролята си. От гледна точка на АТР това бе напълно ненужно събитие. За какво трябва да се извиня аз? За това, че съм играл там? Останалите играчи бяха извинени, защото се тестваха положително", коментира агентът на австриеца пред виенския Der Standard.

"На заден план беше ясно, че това (турнирът, бел.ред.) е глупост. Дори и да беше позволено. Всички знаят, че беше глупаво. Никое извинение не може да го поправи. Единственият, който трябва да поиска прошка, е Джокович, защото организира всичко. Останалите бяха само там, не са убили никого", допълни Страка. "Никой от участвалите там не изпълни ролята си на пример за обществото. Това е тъжно и вярно", завърши той. А какво посъветва да направи с баща си Джокович - бившият номер 8 в света - Марк Росе, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички