Григор Димитров не можа да започне на US Open заради лошото време


Григор Димитров не можа да започне на US Open заради лошото време
Снимка: БГНЕС

2171 0

Капризното време и дъждът, който се очакваше да завали още вчера (29 август) в Ню Йорк, провалиха първия мач на най-добрия ни тенисист Григор Димитров на US Open. Тропическата буря "Харви", която само допреди два дни беше ураган, опустошаващ Тексас, вече достигна до Ню Йорк и донесе лошо време, което провали програмата от втория ден на последния за годината турнир от Големия шлем.

Димитров трябваше да излезе срещу квалификанта от Чехия Вацлав Шафранек на корта малко след полунощ българско време днес (30 август), но двамата така и не получиха шанс заради проливния дъжд. Всъщност още малко преди 20:00 часа българско време дъждът заваля в Ню Йорк и така и не спря. Мачове от програмата се играха само на централния корт "Артър Аш", а срещата на Димитров не намери място там.

Очаква се днес, 30 август, Григор да излезе на "Грандстенд" около 19:00 часа, като преди неговия мач трябва да бъде довършена срещата между Доминик Тийм и Алекс де Минор. Тийм води с 6:4, 6:1, 1:0 и най-вероятно мачът няма да се проточи, макар че е напълно възможно нещата да не се случат точно така.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички