Григор Димитров не иска да се оправдава, но има причина за слабия старт на клей


Григор Димитров не иска да се оправдава, но има причина за слабия старт на клей
Снимка: Getty Images/Gulliver

1154 0

Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров има основателна причина за спада във формата му след успеха в София. Оказва се, че вирус е пропречил на подготовката му в последните месец-два, но самият той не иска да се оправдава, особено за слабия старт на сезона на клей.

Както е известно, той записа първата си победа на червената настилка тази седмица в Мадрид, след като отпадна в първия кръг на последните 3 турнира. Въпреки това той е уверен, че сезонът върви по план.

"До момента сезонът върви супер. Не съм имал контузии, всичко върви добре. Наскоро имах вирус и това малко ме дръпна назад, но го приемам и сега продължавам напред...," каза той пред Sport360.

"Приемам всяка предизвикателство, препятствие, което се изправи пред мен. Искам да се концентрирам върху всеки мач, всяка точка, всяка тренировка, всяко възстановяване, всичко, което се иска от мен. Целият ми отбор работи зад сцената, за да съм аз в такава позиция. Не мога да искам повече.

Винаги имам големи очаквания от себе си. Не започнах сезона на клей добре, така че се опитвам малко да снижа очакванията си и да приема следващия съперник, какъвто е. Първите кръгове вече са тежки. Трябва да търсиш моментите си и да правиш всичко, на което си способен. Това е единственото, което искам," завърши Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички