Григор Димитров не е съгласен с анализите: Не мисля, че вървя надолу


Григор Димитров не е съгласен с анализите: Не мисля, че вървя надолу
Снимка: БГНЕС

6623 0

Григор Димитров не е съгласен с мнението на различни анализатори, че се представя слабо от началото на сезона. Както е известно, той отпадна още в първия кръг на тенис турнира в Дубай от Малек Джазири (117-и в света) и веднага последваха сериозни критики срещу играта, която показа.

"Не мисля, че вървя надолу. Просто изкарах малко време извън корта. Мисля, че най-доброто е, че скоро имам нов мач - след седмица, и се надявам да играя в повече срещи. Ще продължа напред със същата нагласа, с която бях досега - ще тренирам здраво и ще се готвя здраво", каза Григор, който все още е в Дубай. 

"Разбира се, че не е лесно, когато губя. Мисля, че това беше първата ми загуба в първи кръг от много време насам. Няма смисъл да задълбочавам в анализа на този мач. Мисля, че имах силен старт на сезона и сега ще натисна здраво, за да постигна още повече в следващите месеци. Имам цели в следващите турнири и не го крия. Мисля, че ще бъда напълно готов", смята той.

В началото на следващата седмица българинът продължава с участието си в турнирите. Какво следва за световния №4 - вижте в материала на Sportlive.bg каква е програмата на Григор Димитров до Ролан Гарос

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички