Григор Димитров на US Open по ТВ: Къде да гледаме Димитров - Рифис?


Григор Димитров на US Open по ТВ: Къде да гледаме Димитров - Рифис?
Снимка: Getty Images

5068 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на US Open. Първата ни ракета се изправя срещу представителя на домакините Сам Рифис, който е 542-ри в световната ранглиста.

Димитров трупа увереност, след като поебди Роберто Баутиста Агут и Александър Бублик на турнира в Синсинати и записа поредни победи за първи път от 4 месеца. За последно той игра срещу представител на САЩ на Ролан Гарос, когато загуби от Маркос Хирон.

Сам Рифис спечели шампионата на САЩ за колежани на сингъл тази година, поради което получи уайлдкард за участие в Откритото първенство на САЩ. Той започна сезон 2021 едва през юни и успя да запише 7 победи и 4 загуби до този момент.

22-годишният американец участва в квалификациите на турнира през 2019 г., но тогава загуби още в първия квалификационен кръг от италианеца Стефано Наполитано с 2:6, 4:6. Григор Димитров се среща за първи път със Сам Рифис.

Срещата на корт №5 започва след 21:30 ч. и ще бъде предавана по Евроспорт 1. Ще може да следите мача НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички