Григор Димитров, Медведев и Монфис не бяха пуснати на партито на Надал, Федерер и Джокович (СНИМКА)


Григор Димитров, Медведев и Монфис не бяха пуснати на партито на Надал, Федерер и Джокович (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

54318 0

Световният №2 Рафаел Надал вчера грабна своята 4-а титла от US Open и общо 19-а в турнирите от Големия шлем. Това стана факт, след като Матадора се наложи в епичен мач на Даниил Медведев с 3:2 сета.

По този начин голямата тройка, включваща още Роджър Федерер и Новак Джокович, за поредна година отложиха празненствата на младата генерация. Това бе общо 12-и трофей за "Светата троица" в последните 12 турнира от Голямата четворка, или иначе казано Федерер, Надал и Джокович са спечелили най-големите трофеи за последните три години.

На смектата на Краля на клея за последните три години има три трофея от Ролан Гарос (2017, 2018, 2019), както и две от Ню Йорк (2017, 2019). Маестрото може да се похвали с успехите в Австралия (2017,2018) и Уимбълдън (2017), докато Джокера бе победител в Мелбърн (2019), Уимбълдън (2018, 2019) и US Open (2018).

По повод триумфа на Надал в американския мегаполис пък от АТР пуснаха страхотен колаж от вчерашното "парти", на което бяха "поканени" още Джокович и Федерер. На рисунката се вижда как трите легенди на спорта празнуват на ВИП сепаре, където са и техните титли, а представилите се отлични в САЩ Григор Димитров, Гаел Монфис, Даниил Медведев и Матео Беретини. 

А как организаторите на US Open успяха да разплачат новия си шампион ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички