Григор Димитров излиза за третия си мач на "Ролан Гарос" в първи мач на корт №1


Григор Димитров излиза за третия си мач на "Ролан Гарос" в първи мач на корт №1
Снимка: Gulliver/GettyImages

4061 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи програмата за 6-ия ден на втория турнир от Големия шлем - "Ролан Гарос".

В мач от третия кръг на надпреварата той ще се изправи срещу Пабло Карено Буста от Испания, като двамата излизат в първия мач за деня на корт №1. Срещата започва точно в 12:00 часа българско време и може да я следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Българинът започна впечатляващо турнира, след като през миналия сезон отпадна още в първия кръг. До момента Димитров не е загубил нито един сет и е прекарал малко над 4 часа на корта, което е страхотно постижение като се има предвид настилката, на която се играе в Париж (клей).

Двамата тенисисти са се изправяли един срещу друг 3 пъти, като Григор Димитров води с 2:1 в преките двубои. Двамата са разменили по един успех на "клей" в Мадрид, като при последната им среща през миналата година Буста спечели със 7:6, 6:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички