Григор Димитров и Виктория Томова стартират в един и същи ден на US Open


Григор Димитров и Виктория Томова стартират в един и същи ден на US Open
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1983 0

Вече е ясно в кой ден стартират двамата ни представители на US Open - Григор Димитров и Виктория Томова. Според информация от организаторите двамата ни водещи тенисисти ще започнат във вторник (29.08).

И двамата започва във втория ден на турнира

Това е вторият ден от турнира в Ню Йорк, като тогава ще се играят мачовете от горната половина от схемата при мъжете, където се намира Григор, както и долната половина при жените, където е Томова.

И двамата ще се изправят срещу непознати съперници за тях.  За хасковлията това е Алекс Молчан, а за Томова - Пейтън Стърнс. Надпреварата зад Океана ще се проведе между 28 август и 10 септември. Любопитно е да се отбележи, че още във втория кръг Гришо може да се изправи срещу Анди Мъри, ако британецът се справи с Корентен Муте.

Миналата седмица Григор Димитров взе участие в Мастърс турнира в Синсинати, но отпадна в първи кръг след поражение от Александър Зверев.  Вики Томова е само на гейм от полуфинала на WTA 125 турнира в Чикаго. Българката елиминира четвъртата поставена Ализе Корне, а срещу Камила Рахимова поведе със 7:5, 4:6, 5:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички