Григор Димитров и Андрей Рубльов допуснаха нова загуба от двойката Гранойерс-Себайос


Григор Димитров и Андрей Рубльов допуснаха нова загуба от двойката Гранойерс-Себайос
Снимка: Getty Images

1614 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров (№18 в света) и руснакът Андрей Рубльов (№8) загубиха мача си на двойки от 1/8-финалите на турнира по тенис в Синсинати (САЩ) от испанеца Марсел Гранойерс и аржентинеца Орасио Себайос.

Димитров и Рубльов не успяха да окажат сериозна съпротива на опитните Гранойерс и Себайос и им отстъпиха с 0:2 сета - 3:6, 3:6, а срещата продължи 1 час и 8 минути!

СЕТ 1

До 3:3 нямаше пробиви, но след това испанецът и аржентинецът реализираха два поредни, за да затворят първата част при 6:3 в своя полза за 31 минути.

СЕТ 2

При 1:1 Гришо и Андрей осъществиха брейк, за да дръпнат с 2:1, но след това не успяха да го затвърдят и на свой ред допуснаха пробив, който изравни резултата. При изоставане от 3:4 българо-руската двойка отново допусна да бъде пробита, а след това Гранойерс и Себайос успяха да приключат мача от първия открил се мачбол пред тях.

*Това бе втора загуба в рамките на 1 седмица за Димитров и Рубльов от тези противници, след като на 11 август им отстъпиха с 0:2 сета на 1/8-финал в Монреал (Канада).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички