Григор Димитров - Хайс Бауер по ТВ: Къде да гледаме първия мач на българина в Марсилия?


Григор Димитров - Хайс Бауер по ТВ: Къде да гледаме първия мач на българина в Марсилия?
Снимка: Getty Images

3199 0

В днешния ден 23 февруари, четвъртък, най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на турнира от сериите АТР в Марсилия. Негов съперник ще бъде нидерландецът Хайс Бауер.

Бауер премина квалификациите, а в първия кръг на основната схема отстрани с 3:6, 7:5, 6:3 Елиас Имер (Шв). Димитров пък започва участие директно от втори кръг, тъй като е четвърти поставен в схемата.

Съперникът на българина е на 26 години, роден е в Хюстън и в момента е 116-и в световната ранглиста, като това е най-доброто му класиране. През миналата седмица в Ротердам той стигна 1/4-финал, където загуби от сънародника си Талон Грикшпор.

Това е трето участие на Григор в Марсилия, като в предишните 2 пъти е допускал загуби. Ако спечели днес, звездата ни ще играе 1/4-финал срещу Александър Бублик.

Двубоят Димитров - Бауер е трети от програмата на централния корт днес, а тя започва в 12:30. Турнирът в Марсилия ще бъде излъчван пряко по Max sport 2, като се очаква мачът да се предава пряко. Можете да следите Димитров - Бауер и на ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички