Григор Димитров - Емил Руусувуори по ТВ: В колко и къде да гледаме тенис мача в Куинс?


Григор Димитров - Емил Руусувуори по ТВ: В колко и къде да гледаме тенис мача в Куинс?
Снимка: Getty Images

9586 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров преодоля квалификациите за турнира в Куинс, част от сериите ATP 500. Хасковлията искаше да натрупа повече игрова практика и започна от пресявките, за да стигне до основната схема с две победи.

Първият сблъсък за Гришо в същинската част от състезанието ще бъде срещу добре познат съперник - Емил Руусувуори. Точно през този месец двамата се изправиха един срещу друг за първи път на ATP ниво. Димитров го победи във втория си мач в тазгодишното издание на Ролан Гарос с 3:0 сета.

24-годишният финландец се намира под номер 44 в световната ранглиста и въпреки че не взе и част на българина на Откритото първенство на Франция, загатна, че може да бъде много опасен.

Вторият мач между двамата ще бъде в Куинс, Лондон. Срещата ще бъде трета от програмата на корт номер 1, която започва в 14:00 часа българско време. Първо на корта ще излязат Адриан Манарино срещу Лиъм Броудли, а след това и Франсис Тиафо срещу Ван де Залдсхулп.

Това означава, че по всяка вероятност двубоят на Григор Димитров срещу Емил Руусувуори ще започне около 18-18:30 часа българско време. За разлика от квалификациите, мачовете от основната схема ще се предават по българска телевизия.

Ще можете да гледате мача на хасковлията пряко по "Макс спорт 1". Освен това имате възможност да следите срещата от Куинс Григор Димитров - Емил Руусувуори НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички