Григор Димитров - Емил Руусувуори по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала във Вашингтон?


Григор Димитров - Емил Руусувуори по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала във Вашингтон?
Снимка: Getty Images

4315 0

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров продължава участието си на турнира във Вашингтон. Той ще се изправи срещу Емил Руусувуори на 1/8-финалите на турнира.

Двамата ще открият програмата в четвъртия ден на АТР 500 турнира във Вашингтон. Димитров и Руусувуори излизат един срещу друг в 19 часа на централния корт в американската столица.

В битка за място на 1/4-финалите

Залогът е място на четвъртфинал, където съперник би бил победителят от срещата Юго Умбер – Йосуке Уотануки. На централния корт програмата в дневната сесия включва още мачовете Марта Костюк – Каролин Гарсия и Джесика Пегула – Пейтън Стърнс.

До момента Григор е играл два пъти срещу този съперник, като и двата случая са от настоящата 2023-та година. На 1-ви юни Гришо го победи с 3-0 (7:6 (4), 6:3, 6:4) във втория кръг на "Ролан Гарос", а на 20-и юни го срази с 2-0 (6:2, 6:4) на 1/16-финалите на турнира на трева в Лондон.

В първия си мач във Вашингтон Григор показа добра игра и победи представителя на домакините Макензи Макдоналд в два сета. След двубоя българинът заяви, че се чувства много добре в този етап от сезона и се наслаждава много на тениса.

Днешната среща Григор Димитров - Емил Руусувуори ще може да наблюдавате пряко в ефира на Макс Спорт 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички