Гофен: Хубаво би било отново да играя срещу Григор


Гофен: Хубаво би било отново да играя срещу Григор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1388 0

За по-малко от час първите двама поставени в схемата на турнира Garanti Koza Sofia Open – Доминик Тийм и Давид Гофен играха тенис под стъкления покрив на античен комплекс "Сердика", където се срещнаха и с много фенове. 

„Григор имаше страхотен старт на сезона. Мисля, че хората в България го обожават. Залата ще е препълнена, когато той играе и ще има предимството да е подкрепян от всички“, каза 23-годишният виенчанин. „Надявам се да се представя добре в България. Атмосферата и организацията са великолепни“, заяви Давид Гофен.

"Турнирът е силен - Доминик Тийм, Роберто Баутиста Агут, разбира се, Григор - всички сме в добра форма, играем добър тенис от началото на годината. Защо да не стигна до още един мач с Григор? Би било хубаво", допълни още той. Първата ни ракета отстрани Гофен на 1/4-финалите на Australian Open.

Водачът в схемата Доминик Тийм сподели, че е впечатлен от зала "Арена Армеец", където се провежда надпреварата тази седмица. "Много е хубаво, за първи път съм в България. Залата е впечатляваща, 12 хиляди зрители - много е голяма и модерна. Чакам с нетърпение първия си мач. Мисля, че Григор е фаворит в турнира, защото той имаше страхотен старт на сезона, а и хората тук го обичат и това ще е голямо предимство за него", смята австриецът

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички