Федерер: Новак беше прекалено добър


Федерер: Новак беше прекалено добър

1289 0

Живата легенда на тениса Роджър Федерер призна превъзходството на Новак Джокович в днешния финал на "Уимбълдън". Сръбският тенисист стигна до втора поредна титла от турнира, след като удари с 3:1 сета бившия №1 в света и 7-кратен победител в Лондон.

"Новак игра страхотно не само днес, не само сега, а през цялата година и предишната. Той заслужено спечели и бе по-добрият. Страхотна работа, Новак", каза швейцарският феномен по време на церемонията по награждаването.

Той е убеден, че е имал своите шансове в мача, но в крайна сметка не е успял да пробие защитата на Ноле. В същото време Роджър призна, че дори на близо 34 години все още е гладен за успехи.

"Имах шансове в първия сет, бях с пробив напред, но не се възползвах. Във втория имах и малко късмет, за да изравня, а в началото на третия също имах своите възможности. Като цяло не играх лошо, но той беше много солиден. Работя здраво, имам страхотен екип, който ме подкрепя. Мотивиран съм и съм гладен за успехи. Исках да спечеля днес, но Новак беше прекалено добър", завърши Федерер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички