Федерер: Мачовете ни с Григор винаги са много оспорвани


Федерер: Мачовете ни с Григор винаги са много оспорвани
Снимка: Getty Images/Guliver

5625 0

Световният №3 Роджър Федерер коментира предстоящия си двубой с Григор Димитров на 1/4-финала на US Open. Българинът все още няма победа срещу Маестрото от 7 двубоя помежду им/

"Справям се добре срещу Григор досега. Но сега предстои нов мач, нов Григор, нов аз. Не знам по кое време ще е срещата, дали ще е през деня или вечерта. Всичко това има значение, но аз обичам да го гледам, обичам да играя срещу него. Нашите мачове винаги са доста оспорвани, защото имаме доста близък стил на игра. Смятам, че и за двама ни е страхотно, че ще играем един срещу друг”, заяви Федерер.

“Тренирахме заедно в Синсинати. Той бе първият, с когото тренирах, когато слязох от самолета. Познавам го добре, ние сме добри приятели. Беше приятно и да играем на Лейвър Къп. Тогава прекарахме цяла седмица заедно. Радвам се, че нещата се подобряват за него. Той спечели в Синсинати преди няколко години, а след това триумфира и на Финалите на АТР. След това обаче дойде спад в представянето му. Затова този четвъртфинал е важен за него и е страхотен шанс да се изправи срещу мен. Наясно съм, че за него това е голям мач”, каза още Маестрото.

А какво заяви Григор за предстоящия му двубой с Федерер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички