Ето кога излиза Григор Димитров за 1/8-финала на Мастърса в Париж


Ето кога излиза Григор Димитров за 1/8-финала на Мастърса в Париж
Снимка: Getty Images

3243 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с участието си на силния Мастърс турнир на ATP в Париж. Хасковлията вече спечели два двубоя на Централния корт, побеждавайки Марин Чилич и Карен Хачанов с по 2:1 сета.

В трети пореден ден (4 ноември - четвъртък) хасковлията ще излезе на корта, и то отново на Централния. Той ще се бори за място на четвъртфиналите, но съперникът му към този момент не е ясен (от около 22:00 часа българско време днес - 3 ноември, играят Душан Лайович и Александър Зверев, а победителят ще е опонент на Димитров на осминафиналите).

Този път обаче мачът на Гришо ще е една идея по-късно, тъй като е поставен под номер 4 от програмата. Преди него ще наблюдаваме Доминик Кьопфер - Хуберт Хуркач, Камерън Нори - Тейлър Фриц и Новак Джокович - Адриан Манарино/Гаел Монфис.

Програмата на корта започва в 12:00 часа българско време, което значи, че по всяка вероятност ще видим Димитров на Централния корт около 18:00-18:30 часа българско време (разбира се, всичко зависи от това колко бързо се развиват двубоите преди това).

A на какво се дължи голямата промяна в играта на Григор Димитров - отговорът от него с една дума!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички