Елитен ATP турнир, но аматьорски гаф и прийоми - какво се случи в София?


Елитен ATP турнир, но аматьорски гаф и прийоми - какво се случи в София?
Снимка: LAP.bg

745 0

В крайна сметка ATP Sofia стана възможен и вече се провежда. Още на един от първите му дни обаче се стигна до неприятен гаф, какъвто трудно бихме видели на повечето турнири от ATP.

На Централния корт покривът на една от най-модерните зали у нас - "Арена София", протече. Цял ден в столицата вали дъжд и в крайна сметка това повлия негативно и на престижната надпревара.

Бе създаден дискомфорт на организаторите, както и особено на децата, които подават топките. Те трябваше редовно да подсушават местата, на които капеше, за да не се сформира локва. В почивките между геймовете и сетовете едно от децата третираше мястото с кърпа, за да няма проблем за тенисистите. Понякога това се случваше и в някои удони моменти между точките.

В крайна сметка това не попречи на провеждането на мачовете по програма. Мястото, на което водата се стичаше, бе едно от сервис полетата, пишат колегите от dsport.

А след като всички родни състезатели на сингъл отпаднаха, все пак се стигна до първа българска победа на ATP Sofia Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички