Джокович с лекота стигна до финала в Лондон


Джокович с лекота стигна до финала в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

1264 0

Световният номер 1 Новак Джокович победи Кевин Андерсън с 6-2, 6-2, за да достигне до финала на Финалния Мастърс в Лондон. Той стигна до решаващия мач за титлата, без да загуби сет до момента. След срещата сърбинът посочи, че е изиграл най-добрия си мач от началото на седмицата.

"Мисля, че това бе най-добрият ми мач през седмицата. И дойде в точния момент – Кевин играе страхотно от началото на турнира. Направих пробив в откриващия гейм, което бе много важно, защото той много разчита на сервиса си. Опитвах се да спечеля максимален брой точки на втория му сервис и се получи“, коментира Джокович след успеха.

Водачът при мъжете ще се опита да стигне до шестата си титла от престижния заключителен турнир на АТР, като на финала той ще се изправи срещу Александър Зверев, когото вече победи веднъж в груповата фаза.

"Играх много добре срещу него в групата, но не мисля, че той бе на най-доброто си ниво. Той направи страхотен мач срещу Роджър и сервира много силно, така че подходът ми ще бъде подобен на днешния. Това е последен мач за годината и за двама ни, така че нека по-добрият спечели“, каза още Джокера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички