Джокович: Ние сме братя, на драго сърце ще играя в София


Джокович: Ние сме братя, на драго сърце ще играя в София
Снимка: Getty Images/Guliver

1322 0

Световният номер едно в мъжкия тенис - Новак Джокович, призна, че е разговарял с първата ракета на България - Григор Димитров, за възможността да дойде да играе у нас. В момента двамата са в Белград, където Димитров прие да участва в благотворителен турнир, организиран от Джокович. Запитан за колко време българинът би го убедил да играе в нашата страна, суперзвездата заяви:

"Надявам се, че ще се случи скоро. Аз и Григор говорихме по тази тема и на драго сърце ще дойда да играя с него в София. Трудно ми е точно в този момент да кажа конкретно дали би отнело месеци или дни, но се надявам, че в скоро бъдеще това ще стане", заяви той за "24 часа".

"Григор е феноменален човек, изключително добър приятел и аз го ценя много. Както и самият той каза - не му трябваше много време, за да се съгласи да дойде тук. Благодарен съм му от сърце, че дойде да играе в Белград, че ще бъде и в Хърватия. Той е наш, вие сте наши, ние сме братя. Затова ще бъде хубаво да играя в България", допълни сърбинът. А с какъв удар Димитров смая феновете в Белград вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички