Джокович или Алкарас: Кой е фаворитът на US Open | Шансовете на Григор Димитров за мечтания трофей


Джокович или Алкарас: Кой е фаворитът на US Open | Шансовете на Григор Димитров за мечтания трофей
Снимка: GettyImages

4219 0

Съвсем скоро започва последният турнир от Големия шлем за календарната 2023-та година. Разбира се, става въпрос за Откритото първенство на САЩ (US Open). Едва ли е изненада за някого, че там отново големите фаворити за трофея са първият и вторият в световната ранглиста - Карлос Алкарас и Новак Джокович. Те двамата си оспорваха титлите и на Ролан Гарос (сърбинът спечели), и на Уимбълдън (испанецът надделя).

Джокович фаворит с малко пред Алкарас на US Open

Съвсем наскоро те се срещнаха и във финала в Синсинати, част от сериите "Мастърс 1000", където отново изиграха спиращ дъха спектакъл, спечелен от Ноле. Онлайн платформата за спортни залози efbet поставя именно Джокович като фаворит и за трофея на US Open. Коефициентът той да грабне трофея е 2,15, докато ставката за успех в полза на Карлос Алкарас е 2,30.

Надпреварата ще се проведе от 28 август до 10 септември. Разбира се, в нея ще вземе участие и най-добрият български тенисист Григор Димитров. Той е 19-и в световната ранглиста, но цели 26 тенисисти са с по-добри шансове за успех от него. Други 11 пък са с напълно идентични такива за спечелване на трофея.

Какви са шансовете на Григор Димитров да спечели US Open?

Коефициентът на efbet за мечтан приказен триумф на Григор Димитров на Откритото първенство на САЩ е 100,00. Колкото до топ 5 на фаворитите, освен Джокович и Алкарас, там попадат още: Даниил Медведев (7,00), Яник Синер (11,00) и Александър Зверев (20,00).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички