Димитър Кузманов обяви голяма новина след среща с кмета на Пловдив


Димитър Кузманов обяви голяма новина след среща с кмета на Пловдив
Снимка: Getty Images

868 0

Най-добрият пловдивски тенисист и втора ракета на България - Димитър Кузманов, обяви началото на нов семеен проект в тениса. Скоро ще бъде дадено началото на нов клуб – ТК Локомотив 1924.

Мико постна в профила си във Фейсбук, че е провел среща с кмета на града Здравко Димитров и е получил уверение от градоначалника за подкрепа.

Ето какво написа Кузманов:

"Днес се срещнах с кмета на Пловдив Здравко Димитров, с когото разговаряхме за спорта в Пловдив и тенис базите. Получих уверение от г-н Здравко Димитров, че аз и семейството ми ще имаме неговото съдействие за развитието на нашия нов проект – ТК Локомотив 1924, наследник на славните традиции на пловдивския тенис. Съвсем скоро ще обявим неговото официално начало. Амбицирани сме да направим нещо наистина добро за Пловдив и младите таланти в тениса.

Вярвайте ни и ни подкрепяйте! Благодаря !"

До подобен развой на събитията се стигна в средата на месеца, когато Кузманов се раздели с родния си клуб Локомотив Пловдив. Причината бе лошо отношение и последвало напускане на майка му Дора Рангелова и вуйчо му Стефан Рангелов, който е и негов треньор.

А ето как Мико се бори здраво, но отпадна от Sofia Open 2022.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички