Дел Потро се извини на Григор Димитров


Дел Потро се извини на Григор Димитров
Снимка: Getty Images/Guliver

4398 0

Григор Димитров имаше само ласкави думи за своя съперник във финала на тенис турнира в Стокхолм Хуан Мартин дел Потро. Аржентинецът спечели битката между двамата, като световният №8 дори се извини за това, че не е бил достоен конкурент на бившия шампион от US Open.

"Не бих могъл да загубя от по-голям джентълмен на и извън корта. Поздравления, Хуан, ти играеш страхотно през цялата година, желая ти всичко най-хубаво до края на годината. За съжаление не успях да превърна мача в по-голяма битка, но Хуан напълно заслужаваше победата", каза Димитров след срещата. 

Дел Потро пък с усмивка на лице се извини на Гришо, че е изиграл най-силния си мач през сезона именно по време на финала в Стокхолм.

“Изиграх най-силния си мач тази седмица срещу Григор днес. Съжалявам за това, Григор. Невероятно е да се завърна тук и отново да държа в ръце този голям трофей. Да се надяваме, че ще го направя и догодина. Обичам да съм в Стокхолм, много ми харесва градът. Харесвам шведите, отношението ви към мен през тази седмица беше много, много хубаво и искам да благодаря на всички", сподели щастливият шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички