Дашева се заема първо с анализ на спортния сектор


Дашева се заема първо с анализ на спортния сектор
Снимка: БГНЕС

679 0

Смятам, че спортът е в добро състояние и ще продължа всичко положително, което вие направихте. Разбира се, имам и други виждания, които ще се опитам да реализирам в рамките на краткото време, за което съм тук в момента. Надявам се на пълна подкрепа от колегите в министерството, за да бъде българският спорт все така уважаван, както е в момента.

Това каза новият министър на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева след като пое поста от Красен Кралев на официална церемония в Министерството на младежта и спорта.

За приоритетите си в работата новият служебен министър посочи изготвянето на анализ на спортния сектор, поддържането на стабилността на институцията и провеждането на обществен дебат за развитието на спорта.

„Разбира се, че сме допускали грешки, но пък мога да гарантирам, че работихме с огромна любов и огромна енергия в името на спорта и нашите спортисти. Никога не сме политизирали това министерство и се надявам тази тенденция да бъде запазена“, заяви Красен Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички