"Да сте виждали Федерер или Надал да се държат като Джокович"?


"Да сте виждали Федерер или Надал да се държат като Джокович"?
Снимка: Getty Images

4069 0

Адриано Паната, който е сред големите легенди на италианския тенис, се изказа много критично за Новак Джокович. Причината бе поведението на сърбина в двубоя от групите на ATP финалите срещу Яник Синер.

Представителят на домакините спечели трудно след 2:1 сета, с което постави на карта бъдещето на сърбина на надпреварата в Торино. В срещата на няколко пъти Ноле влезе в конфронтация с публиката, прибра се до съблекалнята и поиска и медицинско прекъсване. Според мнозина - напълно умишлено.

Паната сравни поведението на Джокович с това на другите двама велики в нашето време - Рафаел Надал и Роджър Федерер. Той отсече, че те не са се държали по този начин.

"Някога виждали ли сте Роджър Федерер и Рафаел Надал да се държат по този начин, по който Джокович го направи? Той използваше всякакви възможни методи, за да опита да наруши ритъма на Синер и да накъса срещата. Той винаги го прави.

Прибираше се до съблекалнята, искаше медицински прекъсвания - всичко, което може да опита. Не ми харесва това поведение. Слава Богу, че Яник не се поддаде и остана спокоен и съсредоточен" - заяви той пред Gazzeta Dello Sport. Вижте и повече за края на доминацията на Джокович и загубата от Синер (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички