Атрактивният удар на Григор Димитров, който накара Александър Бублик да му пляска (ВИДЕО)


Атрактивният удар на Григор Димитров, който накара Александър Бублик да му пляска (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

17006 0

Григор Димитров показа, че далеч не е приключил с големия тенис и че когато се намира в добра физическа форма и психическа кондиция, може да продуцира тенис от най-високо ниво!

Българинът успя да победи Александър Бублик с 2:0 сета на 1/16-финалите на твърди кортове в Синсинати и в следващата фаза ще се изправи срещу Данийл Медведев. 

В първия сет (6:3) Григор нямаше проблеми, но във втория казахстанецът се събуди и започна да оказва много сериозна съпротива на нашето момче. В крайна сметка хасковлията успя да спечели и втората част със 7:5 и да постигне първа победа срещу този противник.

Ключовият момент от мача дойде при резултат 5:4 в полза на Бублик във втория сет. До този момент той печелеше лесно своите сервис-геймове, а Димитров изпитваше трудности при своите подавания...

Точно в този момент обаче, №21 в света демонстрира своя богат арсенал от удари и с това изпълнение, което "Tennis TV" след мача сподели с придружаващ текст "Сега вече просто се фукаш", успя да "влезе под кожата" на Бублик и още в следващия гейм получи 3 точки за пробив...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички