Арестуваха трима от охранителите на Уимбълдън заради сбиване


Арестуваха трима от охранителите на Уимбълдън заради сбиване
Снимка: Getty Images

935 0

Трима охранители са се сбили на Уимбълдън и са били арестувани. Сблъсъкът се състоял миналия петък, но едва сега излязъл наяве. Това се случило пред очите на зрители, които си купували билети пред Корт 2.

The Guardian съобщава , че инцидентът е станал между охранители, работещи за Knights Group Security. Твърди се, че сбиването е избухнало, след като един от охранителите обвинил колегата си, че си е взел тричасова обедна почивка.

След това сбиването било прекратено от служители на лондонската полиция, като един зрител чул да вика "обадете се на охраната", без всъщност да разбере, че в битката участват охранители.

Говорител на Met излезе с официално изявление: " В 14:00 часа в петък, 1 юли, дежурните служители на шампионата по тенис на Уимбълдън бяха предупредени за кавга на кортовете. Присъствали са полицаи и трима мъже, работещи на събитието, бяха арестувани заради опасност от сбиване. Няма съобщения за пострадали. Те бяха задържани и по-късно пуснати под гаранция до дата в края на юли."

Вижте още: Рафаел Надал не знае дали ще играе 1/2 финал на Уимбълдън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички