Анди Мъри: Григор ме победи леко на US Open, имаше брилянтен сезон


Анди Мъри: Григор ме победи леко на US Open, имаше брилянтен сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2324 0

Шотландският тенисист Анди Мъри каза много ласкави думи за първата ракета на България - Григор Димитров, с когто ще премери сили в първия ден на 2024 година. Двамата се сблъскват в първия си мач на сингъл на турнира в Бризбън.

"Ще бъде добър мач. Григор направи брилентен минал сезон. Играх срещу него на US Open и той спечели комфортно. Трябва да играя наистина добре, със сигурност много по-добре от тогава, ако искам да го преодолея", коментира Мъри, цитиран от tennis365.com.

Изданието посрещна жребия на Мъри доста по-драматично, отбелязвайки, че той е кошмарен за него. Посочва се, че Димитров е втори поставен в австралийския град.

"Мъри спечели два пъти титлата в Бризбън, но ще бъде изправен пред може би най-трудната задача от първия кръг. Той казва, че знае какво трябва да направи, за да има някакъв шанс да се пребори с Димитров и да стигне до осминафиналите", пише tennis365.com. А ето кога в Бризбън Григор може да срещне Рафаел Надал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички