Александър Зверев изгони почитател от US Open заради... Адолф Хитлер (ВИДЕО)


Александър Зверев изгони почитател от US Open заради... Адолф Хитлер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2444 0

Александър Зверев продължи похода си в US Open, отстранявайки Яник Синер с в мач от четвъртия кръг на надпреварата от Мейджъра. Германецът се наложи трудно с 6:4, 3:6, 6:2, 4:6, 6:3, но срещата бе помрачена от скандална случка.

Какво се случи на корта "Артър Аш"?

Фен беше изгонен от срещата, след като Зверев се оплака, че мъжът е използва "думи" от "нацисткия режим на Адолф Хитлер". Това не се е харесало никак на германеца, който си позволи да спре сервиса си по време на 2:2 гейма в четвъртия сет, когато се запъти към рефера Джеймс Кетавонг и посочи към фена, който стоеше точно зад арбитъра.

Кетавонг се обърна назад и помоли фена да се идентифицира, след което отправи молба към останалите на трибуните да се отнасят с уважение към двамата играчи. Не след дълго въпросният почитател е бил идентифициран от други, седнали близо до него, и е бил отстранен от охраната, информира ESPN.

Припомняме, че по време на третия кръг Зверев отстрани родния тенисист Григор Димитров след люта битка в Ню Йорк. Българинът обаче получи неприятна травма, което помогна за успеха на германеца. След победата над Синер пък Зверев ще мери сили с Карлос Алкарас на четвъртфиналите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Григор Димитров вдигна на крака Ню Йорк с отиграване срещу Зверев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички