Александър Зверев е на финал в Акапулко след победа по време на земетресение (ВИДЕО)


Александър Зверев е на финал в Акапулко след победа по време на земетресение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1560 0

Александър Зверев се класира за финала на турнира по тенис в Акапулко, Мексико, след победа срещу Доминик Кьопфер с 2:0 сета /6:4, 7:6 (7:5)/. В спора за титлата руснакът ще се изправи срещу Стефанос Циципас, който победи също с 2:0 сета отстранилият Григор Димитрол италианец Луиз Мусети.

По време на полуфинала между Зверев и Кьопфер беше регистрирано земетресение с магнитут 5,7, а неговият епицентър е бил на 109км разстояние от Акапулко.

По време на живото предаване на мача камерата се разстресе сериозно, но двамата играчи не разбраха веднага какво се случва и продължиха да играят. След мача Зверев потвърди, че първоначално той и Доминик Кьопфер не са знаели какво става:

"Не знаех какво е станало. Нито пък Доминик. Чухме публиката. Мисля, че осветлението започна да се тресе и публиката го усети повече от нас. Ние тичахме по корта, така че трябваше да изиграем точката по време на земетресението. Не усетихме много, но знам, че тук в Акапулко се случва. Ставал съм свидетел и преди, така че предполагам, че е нормално за Акапулко.", заяви руснакът след победата си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички