Алекс Лазаров: Федерацията ни плати връщането от Австралия, ще възстанови парите и за заминаването


Алекс Лазаров: Федерацията ни плати връщането от Австралия, ще възстанови парите и за заминаването
Снимка: Getty Images/Gulliver

7164 0

Българската федерация по тенис е поела разходите по завръщането у нас на българския отбор, участвал в новият турнир на АТР - ATP Cup. Тя е дала гаранция и че ще възстанови разходите на играчите по пътуването до Австралия, където се проведе надпреварата. Това обявиха българският тенисист Александър Лазаров и баща му Красимир в ефира на bTV.

"Никой не е длъжен да ни поеме разноските на отиване и връщане. В сайта на турнира всичко е обяснено повече от добре. Билетите си ги поемахме ние. Федерацията не е задължена. Организаторът на турнира АТР плаща за периода от 31 декември до края на престоя. Нашият отбор пристигна по различно време", обясни Красимир Лазаров в предаването "Тази събота".

Припомняме, че след като България приключи участието си в турнира, на който се представи достойно, страница във Фейсбук, озаглавена "Българолюбие", публикува пост, в който твърдеше, че федерацията ни е отказала да финансира участието на нашия тим на ATP Cup и всички разходи са били поети от голямата звезда на отбора Григор Димитров. А какъв прогрес в ранглистата донесе на състезателите ни доброто представяне в Австралия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички