ВИДЕО: Надал предотврати инцидент с малко момченце в Ню Йорк


ВИДЕО: Надал предотврати инцидент с малко момченце в Ню Йорк
Снимка: Getty Images/Guliver

3728 0

Рафаел Надал помогна на малко момченце, което едва не бе задушено от тълпа фенове, борещи се да вземат автографи от тенис звездата в Ню Йорк по време на Откритото първенство на Щатите. Детето също искаше да вземе автограф от испанеца, но другите запалянковци не му обърнаха внимание и силно го притиснаха към огражденията.

Когато момченцето започна се изплаши и започна да плаче, бе забелязано от Надал, който го вдигна и пренесе в коридора за тенисисти. 18-кратният победител в турнири от Големия шлем успя да го успокои, като го милва по главата и лицето, а след това сложи своя подпис върху шапката му.

"Рафа, ти спаси моят син. Ти вече си негов кумир. Сега си и негов герой! Благодаря! Успех на US Open", написа бащата на момчето в Туитър. Испанецът стигна до трети кръг без загубен сет. В трети кръг той въобще не излезе на корта, тъй като австралиецът Танаси Кокинакис се отказа заради травма в дясното рамо. В следващия кръг Надал ще излезе срещу корееца Хьон Чунг, който елиминира Фернандо Вердаско в драматичен мач с 1-6, 2-6, 7-5, 6-3, 7-6 (7-3).

А кой ще е съперникът на Григор Димитров на 1/8-финалите в турнира - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички