Надал и Сиска се женят пред 500 души - Федерер, Роналдо и Иглесиас са само част от звездните гости


Надал и Сиска се женят пред 500 души - Федерер, Роналдо и Иглесиас са само част от звездните гости
Снимка: Getty Images/Guliver

18406 0

По-рано тази година испанските медии съобщиха, че през есента Рафаел Надал и годеницата му Мариа Франсиска Перейо ще сключат брак. Очаква се това да се случи на север от родния град на тенисистка Майорка на 19 октомври. Събитието ще се проведе в "Ла Форталеза", което е в залива на Пойенка, а мястото се оценява на 140 милиона франка.

Двамата вклюбени, които са заедно от 2005 година, се очаква да си кажат "да" пред около 500 свои приятели. Очаквано на събитието ще има огромен брой суперзезди, познати по целия свят. Сватбата на Рафа и Сиска няма как да мине без големия му съперник през годините, но също и толкова голям приятел Роджър Федерер и неговото семейство.

Там ще бъде още суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо, както и испанската легенда в баскетбола Пау Гасол. Събитието ще бъде уважено още от певеца Енрике Иглесиас, а също и от бившия крал на Испания Хуан Карлос Първи. Няма как подобно събитие да премине без бившия и настоящия треньор на Рафа - Тони Надал и Карлос Моя. Испанските тенисисти Фелисиано Лопес и Фернандо Вердаско също ще уважат двамата влюбени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички