Стан Вавринка: Българската публика е невероятна, със сигурност ще се върна в София


Стан Вавринка: Българската публика е невероятна, със сигурност ще се върна в София
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов

1570 0

Носителят на три титли от Големия шлем - Стан Вавринка, изказа своето възхищение от феновете на тениса в София след отпадането му от турнира в столицата "София Оупън". Швейцарецът бе отстранен в три сета от действащия вицешампион на турнира Мариус Копил, в отделните части 6:3, 6:7(5), 4:6.

"Атмосферата в София отново беше невероятна, хората скандираха името ми, получих голяма подкрепа, както и при първото си участие миналата година. Благодаря на всички, българската публика наистина е страхотна. С удоволствие бих се върнал в София догодина", сподели Вавринка след загубата.

Вавринка уточни, че загубата от Копил е вследствие на увеличения брой грешки, които започна да допуска през втория сет, а и все по-добре сервиращия Мариус Копил, който достигна до сервис от 236 км/ч: "В такива тежки мачове има моменти, заради които можеш да спечелиш, или да загубиш. Трябва да се бориш и да не се предаваш, но понякога не се получава. Това не беше моята вечер. Разбира се, че съм ядосан, но трябва да си извадя поуките и да продължа напред."

Междувременно турнирът в София избра своя "Мистър София Оупън". Кой е той - разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички