Сразеният Григор: Болезнено е, борих се колкото можех


Сразеният Григор: Болезнено е, борих се колкото можех
Снимка: Guliver/GettyImages

5524 0

Изключително разочарован от отпадането си на Аустрелиън Оупън бе първата ракета на България Григор Димитров. Той загуби от 20-годишния американец Франсис Тиафо на осминафиналите на турнира в Мелбърн, макар да се бори много.

"Резултатът е очевиден. Странно е, не знам. В момента нямам думи. Той се бори добре, игра добре. Беше на ръба в някои геймове. Възползва се от тази ситуация. В някои случаи знам къде сбърках. Не успях да направя някои удари, които трябваше. Особено в тайбрека на втория сет. Аз играех все по-добре, а той всеки път имаше отговори. Борих се колкото можех. В някои важни моменти топката се удари в мрежата или той целеше линиите. Тези неща са извън моя контрол. Но в други моменти със сигурност можех да направя по-добри удари", заяви Димитров на пресконференцията след мача.

ГРИГОР ДИМИТРОВ РАЗКРИ ПО КАКЪВ НАЧИН МУ ПОМАГА АНДРЕ АГАСИ

"В момента нямам какво да кажа. Работиш толкова много преди сезона, за да бъдеш в тази позиция. Болезнено е. Мисля, че ми трябват два дни почивка. След това се връщаме и ще говорим за основите. В момента виждам повече негативните неща, отколкото позитивните. Надявам се след два дни да мога да мисля за нещата, които направих правилно и за тези, в които сбърках", каза още българската звезда.

Вижте тук на какво учи Димитров легендарният тенисист Андре Агаси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички